Winter Research Day – August 2019

PDH invites all of our researchers and collaborators to join us for a Winter Research Day on Friday 2 August 2019.

Audience

PDH researchers and students, collaborators, commercial partners, management, advisors, and board members. Note this is not a public event.

Agenda (as of 10 July)

Time Duration Item
9:00-9:10am 10 min Introduction and Welcome (Kevin Ross)
9:10-10:10am 60 min Project presentations (10 min per speaker) + 10 minute Q&A panel at end

Predictive Analytics (chaired by Bernhard Pfahringer)
* A Deep Learning Platform for GP Referral Triage – Edmond Zhang
* Spatio-Temporal Analysis of Medication Adherence – Albert Hu
* Disease Risk Prediction Using High Dimensional Multi-level Omics Data – Xiaqiong Wang
* Clinical Risk Assessments & Calculators – Mirza Baig

10:10-10:25am 15 min Presentation/discussion session by PDH on Research Project Methodology
10:25-10:45am 20 min [Break]
10:45-11:45am 60 min Project presentations (10 min per speaker) + 10 minute Q&A panel at end

Empowering People (chair TBC)
* Interpretable Machine Learning – Ning Hua
* See How They Grow – Gayl Humphrey
* Enabling Self-care Through Personalised mHealth – Rosie Dobson
* Blockchains in Healthcare Records Management – Arshad Khan

11:45-12:00pm 15 min Presentation/discussion session by PDH:
* Metrics update
* Progress reporting
* Policies re conferences and travel funding
* Suggestions for less formal sessions
12:00-1:00 60 min Lunch / Networking / Discussion

Location

Manuka and Harakeke rooms
Whenua Pupuke Waitemata Skills Centre
North Shore Hospital
Takapuna, Auckland
Pay parking is available on-site.

For Speakers

Each presentation should be only 5-7 minutes long and cover:

  • What problem you are trying to solve and why / what the research questions are.
  • What you have done / achieved so far and key points of interest.
  • What you plan to do next.
  • A demonstration and / or commentary on pathway to “real world” application (where suitable).

Please submit your slides to Kelly by email no later than 12pm on Thursday 1 August 2019.

For Attendees

Please advise with your RSVP if you have specific dietary requirements, and we will do our best to accommodate these.

Questions?

Please contact Kelly.